maanantai 12. marraskuuta 2012

Joulukalenterit


Lapset saavat tänä vuonna yhteisen lokerikkokalenterin, johon sisälle olen ostanut Lego Friends -sarjan Olivian talon. Vaikka meillä sekä tyttö että poika, ei tuo sukupuolitettu väritys noissa osissa liene mikään ongelma. Ja onhan tuossa monia kivoja yksityiskohtia, jotka sopivat niin tytöille kuin pojillekin, mm. postilaatikko, ruohonleikkuri, grilli, keinu, telkkari ym. Meillä tämä talo tullee toimittamaan nukkekodin virkaa, ja samalla viihdyttää myös isompia lapsivieraita, joita aina välillä käy kylässä.

Tuo joulukalenterilokerikko on minun ja isoveljeni vanha, eli melkein 40 vuotta sitten huovasta tehty seinälokerikko. Äitini on sen säilyttänyt näihin päiviin saakka, ja toissa vuonna se oli meillä ekaa kertaa käytössä. Silloin laitoin lokeroihin kirpparilta löytämiäni Schleich-eläimiä sekä omia vanhoja legojani.

Toinen joulukalenteri on sitten jo perinteeksi muodostunut lorukorttikalenteri, josta toinen lapsista saa sitten ottaa lorukortin, kun toisen vuoro on katsoa lokerikkoon. Tämä kalenteri on myöskin ollut jo useamman vuoden käytössä, ja luultavasti säilyy jouluperinteenämme vielä vuosia.

Tähänkin postaukseen on kuvia tulossa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti